Voeg live grafische overlays
toe aan je uitzending

LiveGraphX biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk graphics te
gebruiken in je tv-uitzending of livestream.

Ontdek de mogelijkheden van LGX >

Ontdek LiveGraphX.

  • LiveGraphX is een multifunctioneel systeem voor het live invoegen van grafische elementen in je livestream of tv uitzending. Met LiveGraphX kan je gemakkelijk en snel naambalken, kaarten, scoreboards (en nog veel meer) invoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • We gebruiken de nieuwste hardware in onze systemen zodat je altijd kan genieten van snelle en soepele overlays. Smooth and steady!
    Installatie is altijd inbegrepen en we vertrekken niet voordat alles werkt!

    We leveren LiveGraphX zowel met als zonder operator.
AANPASBAAR PER PRODUCTIE


Elke uitzending is anders. LiveGraphX is gemaakt voor jouw productie. Je betaalt dus nooit voor functies die je niet gebruikt. Sounds fair right?

IMPORTEER VIA EXCEL SHEET


Importeer je data via het bijgeleverde Excel sheet. Geen haast en stress tijdens je uitzending. Je klikt op importeren en het staat er in. Sit back and relax.

RSS COMPATIBLE


LIveGraphX heeft de mogelijkheid om RSS feeds te importeren voor bijvoorbeeld een nieuws ticker. Je kan de berichten modereren voor ze on-air gaan.

Take a peek

Onderstaand voorbeeld is speciaal gemaakt voor de uitzending van de Stevensloop op Omroep Gelderland. Met een speciale klok met de afstand van de huidige ronde. (5KM, 10KM and 21,1KM)


Software Preview